Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }

Downloads

Phact logo's

Click here for the Phact logo pack.
Click here for the SureSense logo pack.

Success stories from Phact Customers

Klik here for the success story: Munckhof maakt informatievoorziening over leerlingenvervoer actueel met native app (Dutch).

Klik here for the Cordstrap success story: Corstrap keeps the world's cargo safe (English).
Klik here for the Cordstrap success story: Cordstrap beschermt lading wereldwijd (Dutch).
Klik here for the Verstraaten success story: Innovatieve IoT oplossing voor geconditioneerd medicijnvervoer (Dutch).
Klik here for the Cordstrap success story: Cordstrap streamlines data traffic for operational excellence (English).
Klik here for the Cordstrap success story: Cordstrap koppelt IT-Toepassingen (Dutch).
Click here for the Lassche & Keizer success story: Voouruitstrevend koelbedrijf versterkt concurrentiepositie (Dutch).

Phact flyers

Click here for the SureSense flyer (English).
Click here for the new Phact flyer (Dutch).
Click here for the Phact flyer (Dutch).
Click here for the Phact flyer (German).
Click here for the Phact flyer (English).
Click here for the flyer "Workshop datamining with Elesticsearch & Kibana" (Dutch).

Phact white papers

Click here for the: Phact integrates IoT in the hart of your business with OutSystems white paper. (Dutch)
Click here for: Phact zorgt voor snelle integratie met InterSystems Ensemble white paper (Dutch).

Phact case studies

Click here for the VMware case study: Phact ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie. (Dutch)
Click here for the Suse case study: Phact transforms its storage infrastructure with SUSE Enterprise Storage (English).
Click here for the Aculab case study: Phact and Prosody S: A virtual success (English).

OutSystems information

Click here for "The State of Application Development 2017 Research Report" (English).
Click here for "What is New With OutSystems 10" (English).
Click here for "Build Enterprise Applications Fast" (English).
Click here for "Warum RAD die richtige Lösung für die Entwicklung mobiler und webbasierter Front-Ends ist" (German).