Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat centraal bij Phact.


Daarom doen wij regelmatig onderzoek naar klanttevredenheid. De uitkomsten van de onderzoeken geven ons inzicht in wat onze klanten belangrijk vinden en stellen ons in staat om onze dienstverlening nog beter op de behoefte van de klant af te stemmen.

De feedback van onze klanten houdt ons scherp en prikkelt ons continue om nog beter ons best doen voor een optimaal resultaat voor onze klanten.Klanttevredenheidsonderzoek


In overleg met de klant meten wij tijdens de gehele looptijd van een project periodiek de klanttevredenheid bij alle stakeholders. Een van de onderdelen waarop de tevredenheid wordt gemeten is de NPS (Net Promotor Score). Phact wordt door haar klanten in 2017 met een NPS EU-score van +20 beoordeeld. Kijkend naar onze branche en de Hollandse nuchterheid is dit een score waar wij als organisatie trots op zijn.


Uit het onderzoek van 2017 kan worden geconcludeerd dat Phact wordt geassocieerd met de eigenschappen ‘Kwaliteit’ en ‘Oplossingsgericht’, welke als groot pluspunt wordt gezien door haar klanten. Dit is een bevestiging voor de aanpak waar Phact voor staat.


We zijn zeer blij met de resultaten van ons klanttevredenheid onderzoek in 2017 maar blijven de kwaliteit van onze dienstverlening ook in 2018 door ontwikkelen.Geplande verbeteringen 2018.


Voor 2018 richten we ons op het verder verbeteren van de kwaliteit en het volgens ISO 27001 certificeren van onze informatieprocessen. ISO 27001 informatiebeveiliging draagt zorg voor continue verbetering van onze organisatie en biedt u als klant de zekerheid dat Phact de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw bedrijf kritische informatie borgt.


Daarnaast zullen wij onze klanten nóg meer en beter betrekken bij onze Agile manier van software ontwikkelen; door de klant vooraf nog beter te informeren over de door ons gebruikte Kanban methode en het Taiga project management platform.Uw mening is belangrijk


Heeft u een suggestie om onze dienstverlening te verbeteren? Of heeft u een goed idee? neem contact op