Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }

Nieuws[10 oktober 2018]

Phact winnaar OutSystems Innovation Awards

Amsterdam, 10 oktober 2018 - OutSystems heeft tijdens het jaarlijks terugkerende NextStep event in Amsterdam de winnaars van de OutSystems Innovation Awards 2018 bekendgemaakt.

Lees meer...[4 oktober 2018]

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

Lees meer...[23 augustus 2018]

Boels kiest Phact als OutSystems partner op weg naar Operational Excellence

Boels zet verdere stappen in Operational Excellence.

Lees meer...[11 juli 2018]

Snelle integratie met InterSystems Ensemble

Veel organisaties hebben in het verleden bij de implementatie van softwaresystemen gekozen voor “het beste van elk soort”. Het resultaat is vaak een los-vast netwerk van diverse applicaties, die werken met verschillende databases, technologieën, besturingssystemen en hardware-platforms.

Lees meer...[25 juni 2018]

Bezoek DE tech studenten

Studenten auf Firmenbesuchstour in der Nachbarregion Venlo.

Lees meer...[31 mei 2018]

Video ondernemend Nederland

Phact in de uitzending "Ondernemend Nederland" van 6 mei op RTL7 over Verduurzaming in de logistieke sector.

Lees meer...[15 maart 2018]

Ontdek nieuwe samenwerkings- en verdienmogelijkheden op CONNECTED 2018

Bij deze nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan de 3e editie van CONNECTED op dinsdag 10 april aanstaande in De Maaspoort in Venlo. Een kennis- en netwerkevenement waarbij u in een sfeervolle omgeving inspiratie opdoet om te komen tot nieuwe samenwerkingsverbanden en verdienmogelijkheden. Wij ontvangen u hier graag bij onze netwerkstand op het netwerk- en innovatieplein.

Lees meer...[22 februari 2018]

Phackathon 2018 "The 5-TH Edition"

48 uur, frisdrank, pizza, techniek, innovatie en véél plezier. Phact B.V. organiseert voor de vijfde maal haar jaarlijkse hackathon. Dit jubileum gaan we vieren met een nóg grotere, leukere en genialere editie dan alle voorgaande edities!

Lees meer...[9 februari 2018]

Logistieke dienstverleners gezocht

Gezocht: Logistieke dienstverleners uit de regio Zuid Nederland / Limburg die actief willen deelnemen aan logistieke tech-pilots.

Lees meer...[6 december 2017]

IoT is geen luchtkasteel

Op woensdag 13 december vindt de ICT Winterfair plaats in de DeFabrique in Utrecht. Op dit gratis toegankelijke evenement kunnen leveranciers distributeurs, IT resellers en eindgebruikers volop netwerken, kennis updaten en inspiratie opdoen.

Lees meer...[15 november 2017]

Phact uitgeroepen tot winnaar Telecom Inspirience Award 2017 in de categorie "Best IoT Project"

Uit handen van Jan van Alphen, voorzitter van BTG, heeft Phact afgelopen woensdag avond de Telecom Inspirience Award 2017 voor het meest innovatie IoT project overhandigd gekregen. Wat zijn wij trots!

Lees meer...[30 oktober 2017]

Phact genomineerd voor de Telecom Inspirience Award.

Telecom Inspirience Awards 2017: de nominaties! Het heeft de 16-koppinjge vakjury weer veel bloed, zweet en tranen gekost, maar het resultaat is daar: Phact is genomineerd voor de Telecom Inspirience Award 2017 in de categorie: “Best IoT project”.

Lees meer...[4 oktober 2017]

Winnaar Business Software Award 2017 bekend!

Het door Phact gerealiseerde Internet of Things project "Cool Alert", uitgevoerd in opdracht van Lassche & Keizer, is uitgeroepen tot winnaar Business Software Award 2017.

Lees meer...[20 september 2017]

Suse and Phact Success Story

With soaring data volumes pushing existing storage systems to their limits, IT provider Phact decided to transform its storage infrastructure with SUSE Enterprise Storage. With this highly scalable and efficient software-defined storage solution in place, Phact has broken down the barriers to growth—minimizing time spent managing storage, reacting faster to changing business demands, and boosting availability to keep its IT services ahead of the game.

Lees meer...[30 augustus 2017]

CORDSTRAP BESCHERMT LADING WERELDWIJD

Cordstrap helpt bedrijven wereldwijd al meer dan 50 jaar met haar deskundigheid op het gebied van ladingzekering. Zij bieden de meest effectieve en innovatieve oplossingen om ladingen over de hele wereld te beschermen. Haar klanten kunnen zo vertrouwen op het veilig transport van hun producten. Om dat mogelijk te maken, produceert Cordstrap ook haar eigen polyestercomposiet omsnoeringen.

Lees meer...[17 augustus 2017]

Der Markt für Low-Code-Entwicklung: fragmentiert und verheißungsvoll

Google kündigte kürzlich eine neue Low-Code-Lösung für Entwickler an und wir begrüßen den neuen Marktteilnehmer. Ebenso wie OutSystems und andere Anbieter (z. B. Oracle bereits früher im Jahr 2016) hat das Unternehmen erkannt, dass IT-Teams mit riesigen Arbeitsrückständen und Ressourcenknappheit kämpfen und eine schnellere und bessere Methode benötigen, um Apps zu liefern.

Lees meer...[9 augustus 2017]

Business Software Event 2017

Ook dit jaar is Phact weer aanwezig als exposant op het Business Software Event.
Bedrijven uit de industrie en de handel staan voor uitdagingen als: meerwaarde leveren met complexere producten, samenwerking met meer partijen, kortere doorlooptijden, toenemende wensen vanuit de klant en toenemende concurrentie. Om optimaal te presteren en groei en kwaliteit te bereiken, is slimme business software voor de maakindustrie een onmisbaar strategisch instrument.

Lees meer...[13 juli 2017]

Phact ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie.

Het Nederlandse bedrijf Phact ontwikkelt schaalbare en innovatieve high-performance hard- en softwareoplossingen. Het bedrijf ondersteunt organisaties in hun digitale transformatie door technische ontwikkelingen te vertalen naar kansen. Dit vereist een betrouwbare en flexibele IT-omgeving. Om maximale uptime en een korte time-to-market van nieuwe oplossingen te garanderen, optimaliseert Phact continu haar eigen infrastructuur en processen. De datacenters zijn volledig gebaseerd op VMware-technologie, inclusief vSAN voor de virtualisatie van de gedeelde storage.

Lees meer...[21 juni 2017]

OutSystems Named a Mobile Low-Code Development Platform Leader

Forrester has recognized OutSystems as a leader in The Forrester Wave™: Mobile Low-Code Development Platforms, Q1 2017. Forrester evaluated 11 low-code vendors based on a rigorous 24-point criteria. The result: OutSystems achieved the highest possible score in 13 of the criteria including integration, app scale and performance, and mobile offline.

Lees meer...[2 juni 2017]

Geld verdienen met IoT, hoe doe je dat?

Asset Management & Internet of Things.

Wil je weten wat jouw organisatie voor stappen dient te ondernemen? Dan is dit je kans! Graag nodigen wij je uit voor een workshop rondom ‘Asset Management & Internet of Things (IoT)’ op dinsdag 4 juli. Deze workshop vindt plaats in Smart Services Campus Heerlen van 13:00 tot 17:30 uur.

Lees meer...[18 mei 2017]

Phackathon 2017 "The Ironman edition"

Afgelopen 10 t/m 12 Mei vond alweer de 3 editie van onze jaarlijkse Phackathon plaats. Een 48 uur durend hackathon event waarbij teams van verschillende bedrijven letterlijk schouder aan schouder strijden om de eer en de titel “Winnaar Phackathon 2017”.

Lees meer...[14 apil 2017]

Big-Data, wat heb ik aan deze hype binnen mijn organisatie?

Big-Data, we lezen en horen er allemaal veel over. Grote bedrijven steken er miljoenen in met de overtuiging dat het hen een veelvoud daarvan oplevert. Magische algoritmen berekenen uw koopgedrag en voorspellen uw interesses. Op TV ziet u enkel nog de programma’s waarvan berekend is dat u ze leuk vindt.

Lees meer...[30 maart 2017]

Samenwerking Phact - Eyeonim

Marc Herruer van Phact en Wim Luijpers van Eyeonim sluiten strategische samenwerkingsovereenkomst. Eyeonim, een IT dienstverlener gespecialiseerd in Asset Information Management, heeft als doel om haar klanten te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig en compleet informatiedossier voor gebouwen, gebouw gebonden installaties en productie equipment.

Lees meer...[23 maart 2017]

State of Application Development

2017 Research Report. App Dev in the Age of Digital Transformation, Low-Code Platforms and Citizen Developers. 3,200 IT professionals from over 40 countries share their insights in one of the most comprehensive research reports on the state of digital transformation and application development.

Lees meer...[6 maart 2017]

Directstream chooses SIRIUS as TCP stack for their OCTEON platform

DirectStream, a company who provides FPGA based Supercomputers and an accompanying development environment for Enterprise operations, chooses Sirius as the TCP/IP protocol stack by Phact for their OCTEON platform. After an evaluation period, in which Sirius was thoroughly tested by their engineers, DirectStream has choosen Sirius as their TCP/IP protocol layer for their OCTEON III platform.

Lees meer...[24 februari 2017]

Big-Data, wat heb ik aan deze hype binnen mijn organisatie!

Big-Data, we lezen en horen er allemaal veel over. Grote bedrijven steken er miljoenen in met de overtuiging dat het hen een veelvoud daarvan oplevert. Magische algoritmen berekenen uw koopgedrag en voorspellen uw interesses. Op TV ziet u enkel nog de programma’s waarvan berekend is dat u ze leuk vindt.

Lees meer...[31 januari 2017]

Workshop datamining met Elastic en Kibana

Veel ondernemingen bezitten al een enorme schat aan data, maar de data is vaak voorhanden in een vorm die het lastig maakt de data te interpreteren en te doorzoeken. Door dynamische visualisatietechnieken te gebruiken is het mogelijk om inzichten te vergroten en geavanceerde analyses op deze data uit te voeren. Met tools als Elasticsearch en Kibana kan relatief eenvoudig waarde uit de beschikbare data worden gegenereerd.

Lees meer...[19 december 2016]

Artikel Phact in TBM Magazine

Phact is een one stop shop voor software- en hardwareoplossingen en detachering. Het bedrijf zoekt nadrukkelijk de samenwerking met business partners in ICT en Telecom om samen maatwerk te leveren bij eindklanten; wanneer business partners tegen specifieke vragen van klanten aanlopen waarvoor software of hardware ontwikkeld moet worden, dan is Phact de partij om mee te sparren.

Lees meer...[2 december 2016]

IDUG DB2 EMEA Tech Conference 2016

Last week the annual technical conference of the IDUG was held in Brussels. IDUG is the International DB2 Users Group whose mission is to support and strengthen the information services community by providing the highest quality education and services designed to promote the effective utilization of DB2. During this conference more than 100 one-hour technical sessions are held.

Lees meer...[22 november 2016]

Phact aan tafel bij Venray in bedrijf

Peel en Maas TV, voorheen Kabelkrant Venray, is een van de weinige commerciële lokale tv-zenders in Nederland. Het programma bestaat uit tekst-tv die dagelijks geactualiseerd wordt gecombineerd met tv-reportages. In de uitzending van Venray in bedrijf aan tafel van 19 November ontvangt Rob van Lieshout Peter Hendrix van Phact.

Lees meer...[1 november 2016]

Deze week bestaat Phact 1 jaar!

Deze week bestaat Phact 1 jaar! Vanuit de overtuiging dat innovatie noodzakelijk is binnen een onderneming, is in 2015 Phact opgericht door Marc Herruer en Jeroen Grijmans. De professionals van Phact hebben stuk voor stuk een passie voor ICT; daarom luidt onze slogan: ‘Uw uitdaging is onze passie’.

Lees meer...[27 oktober 2016]

OutSystems Boldly Cuts Mobile Application Development Time in Half with Low-Code Platform.

OutSystems today announced the availability of OutSystems 10, the first low-code application development platform with advanced capabilities for enterprise mobile applications. With OutSystems 10, regular developers can now build the type of secure and scalable apps that, until today, have only been achievable by highly skilled software engineers.

Lees meer...[13 oktober 2016]

Phact integreert IoT in het hart van uw bedrijf met OutSystems.

In het tijdperk van het Internet of Things is alles aan elkaar verbonden. Willen grote bedrijven overleven, dan moeten ze zich steeds weer snel kunnen aanpassen. Met OutSystems kunnen de developers van Phact sneller en efficiënter reageren op de steeds weer veranderende vraag van bedrijven en hen de flexibiliteit bieden die ze nodig hebben.

Lees meer...[28 september 2016]

Phact staat op de Industrial Processing beurs van 4 t/m 7 oktober in Utrecht.

Phact staat van 4 t/m 7 oktober op de Industrial Processing beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. We nodigen u van harte uit om onze stand daar te bezoeken die we delen met onze partner Comgate: E091. Noteer de datum en meld u hier alvast gratis aan.

Lees meer...[15 september 2016]

Wat maakt een processor tot een netwerkprocessor?

Netwerkprocessoren zijn relatief onbekend maar cruciaal voor de doorstroming op onze digitale snelwegen. Met de Octeon van Cavium als voorbeeld legt Johan Kleuskens van Phact uit waarin deze gespecialiseerde dataverwerkers zich onderscheiden van generieke cpu’s en hoe ze zijn in te zetten om de systeemprestaties een boost te geven. Lees meer...[9 september 2016]

Laat iedereen z'n eigen kantoortemperatuur regelen

Je kunt de airco in de auto vaak per inzittende regelen, maar op je werk is dat allemaal een stuk lastiger. Dan heb jij het misschien bloedjeheet terwijl je buurman op kantoor zit te koukleumen. Onnodig en onhandig, zegt Atze Boerstra. Hij promoveert vandaag aan de TU Eindhoven op een onderzoek naar binnenklimaat van kantoren. Lees meer...[1 september 2016]

Alumni Techniek Venlo bijeenkomst bij Phact

14 September ontvangt Phact de leden van Alumni Techniek Venlo. Onderwerpen zoals Big Data, Fraude en Risico management, Rapid Application Develoipment en hardware ontwikkeling met netwerk processoren zullen de revue passeren. Nadien is er alle gelegenheid tot netwerken en wat dieper op vragen in te gaan. Lees meer...[8 augustus 2016]

A View from 36,000 Kilometers Up: How SES Uses OutSystems to Build Its Mobile Apps

Have you ever looked up into the night’s sky and seen a satellite passing by? If so, what you saw may have belonged to SES, the world’s leading provider of satellite-enabled communications. Lees meer...[21 juli 2016]

Analysts Rate the Best 14 Rapid App Dev Platforms (Low-Code Development)

For the past few years, visionary developers, enterprise architects, and CIOs have started a quiet revolution. They have discovered the secret to operating at two speeds between conservative legacy systems and innovative systems that support digital business. Lees meer...[23 juni 2016]

Wens naar digitale zelfbeschikking noopt bedrijven tot privacy by design

Hoe kunnen bedrijven en consumenten een totale data-chaos voorkomen? En hoe krijgt de consument zelf weer de regie? Bijna ieder bedrijf bezit wel een plukje consumentendata. De data zijn inmiddels zo versnipperd dat de consument zelf geen idee meer heeft waar zich wat bevindt. Lees meer...