Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
linkedin

Artikel Phact in TBM Magazine

Het komt regelmatig voor: klanten die zeer specifieke vraagstukken hebben waar geen standaard software of hardware oplossing voor bestaat. Applicatie-integratie, IoT, Big Data, mobiele apps; ontwikkelbedrijf Phact gaat samen met Telecom- en ICT-resellers graag de uitdaging aan.

Artikel Phact in TBM Magazine


Phact is een one stop shop voor software- en hardwareoplossingen en detachering. Het bedrijf zoekt nadrukkelijk de samenwerking met business partners in ICT en Telecom om samen maatwerk te leveren bij eindklanten; wanneer business partners tegen specifieke vragen van klanten aanlopen waarvoor software of hardware ontwikkeld moet worden, dan is Phact de partij om mee te sparren.Dit kunnen trajecten zijn waarbij software geschreven dient te worden om meetresultaten inzichtelijk te krijgen in een database om er goede analyses uit te halen. Zo is Phact in de zorg bezig aan een case waarbij voor een stand-alone bloedanalyse-apparaat software en hardware gemaakt wordt zodat gegevens van het apparaat direct in een database terechtkomen en samen met andere medische analyses automatisch in rapportages verwerkt kunnen worden. Een ander voorbeeld: deze maand heeft Phact voor een bedrijf in de installatiebranche een Proof of Concept opgeleverd om de temperatuur op de werkplek vanaf een smartphone te reguleren.Marc Herruer, CEO van Phact: “Waarom wij zo graag samenwerken met business partners in IT en Telecom is omdat veel ICT-producten standaard zijn en zelden 100 procent matchen met hoe een klant wil werken. Klanten worden vaak gedwongen op een bepaalde manier te werken. Onze visie is anders. Wij vinden dat ICT onzichtbaar moet zijn en compleet in dienst van de klant moet staan. Dus als de klant een vraag heeft waarvoor de oplossing nog niet bestaat, komen wij in beeld. Wij worden graag uitgedaagd.”

De achtergrond van Phact

Phact is in 2015 gestart door een groep mensen die al bijna 25 jaar in de telecommunicatiebranche werkte. CEO Marc Herruer: “Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis. Wij zetten graag onze expertises in om uitdagingen van klanten van business partners aan te gaan. Daarom luidt ook onze slogan: ‘uw uitdaging is onze passie’.” In totaal heeft Phact 25 ontwikkelaars in dienst.

Software moet op maat

“Wij geloven dat software op maat gemaakt moet worden en zich aan dient te passen aan de business van klanten, en niet andersom. Systemen moeten daarom onzichtbaar zijn en voelen als een lekker zittend maatpak”, gaat Herruer verder. “Onze engineers doen datgene wat ze leuk vinden. Dat maakt dat ze fanatiek en creatief zijn en uitblinken in wat ze doen.”

“Omdat wij bij Phact beschikken over een breed scala aan experts, zoals data scientists, softwareontwikkelaars, hardware designers en projectmanagers en Phact deze expertises ook combineert, kunnen wij inspelen op vrijwel iedere behoefte van onze klanten. Samen met resellers kunnen we, in het doolhof van de schijnbaar oneindige technologische mogelijkheden, voor klanten op zoek naar de juiste oplossing.”

Phact sinds kort partner van OutSystems

OutSystems biedt met zijn Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee alle onderdelen van web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Phact is recent partner geworden van OutSystems. Het OutSystems platform is een krachtige en visuele modelleeromgeving die het eenvoudig maakt om apps te ontwikkelen die probleemloos werken op iOS, Android, Windows Phone en Web en volledig geïntegreerd kunnen worden met bestaande systemen.Samenwerking

Om in contact te komen met business partners in ICT en Telecom is Phact eerder dit jaar lid geworden van netwerkplatform Expeditie ICT. Waarom zoekt Phact zo nadrukkelijk de samenwerking met deze business partners? Marc Herruer: “Wij willen focussen op datgene wat wij het beste kunnen: het ontwikkelen van innovatie- software en hardware-producten. Wij denken dat we met onze kennis en kunde op het gebied van software- en hardware-ontwikkeling in de telecommunicatiebranche onze partners kunnen helpen een 100 procent passende oplossing voor hun klanten te realiseren. Er is bij de klant uiteindelijk altijd behoefte aan een stukje maatwerk - bijvoorbeeld integratie met een bestaand CRM-systeem - om de ICT binnen een organisatie ‘onzichtbaar’ te kunnen maken.”

Naast hardware-, software- en app-development in het algemeen, heeft Phact met zijn expertise een sterke focus op IoT (inclusief ontwerp/rapid prototyping van IoT-hardware) en Big Data/Business Intelligence. De verticals waarbinnen Phact zijn diensten aanbiedt, zijn telecommunicatie, maakindustrie, Transport & Logistiek en Gebouwautomatisering & -beheer.