Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
linkedin

Ontdek nieuwe samenwerkings- en verdienmogelijkheden op CONNECTED 2018

Bij deze nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan de 3e editie van CONNECTED op dinsdag 10 april aanstaande in De Maaspoort in Venlo. Een kennis- en netwerkevenement waarbij u in een sfeervolle omgeving inspiratie opdoet om te komen tot nieuwe samenwerkingsverbanden en verdienmogelijkheden. Wij ontvangen u hier graag bij onze netwerkstand op het netwerk- en innovatieplein.

OVER CONNECTED

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Het is belangrijker dan ooit dat u zich actief bezig houdt met het behouden en versterken van de marktpositie van uw organisatie, het inspelen op de veranderende wensen van klanten, kostenreductie en aantrekkelijk blijven voor potentiële werknemers.

Tijdens CONNECTED kunt u zich in één middag laten informeren over de vele, snelle ontwikkelingen wereldwijd, en Noord-Limburg in het bijzonder, waarbij het gaat om innovatie en duurzaamheid. U krijgt inzicht in kansen voor nieuwe verdienmodellen en ontmoet organisaties die u hierbij kunnen ondersteunen. Daarmee kunt u de dag erna aan de slag met nieuwe energie, contacten én ideeën!

PROGRAMMA

 • 12.00u - 12.45u netwerklunch op het netwerk- en innovatieplein
 • 12.45u - 14.00u plenaire opening met:
  • De circulaire economie: van 'nice to have' naar integraal onderdeel van elk businessmodel - Han Mesters, Sector Banker ABN AMRO
  • Keynote trendwatcher Ruud Veltenaar: Shift Happens 2030
 • 14.00u - 14.45u netwerkpauze op het netwerk- en innovatieplein
 • 14.45u - 19.00u parallelsessies afgewisseld met netwerkpauzes en een plenaire lezing
 • 17.10u - 17.40u Trendsportal: Innovatie in Mobiliteit - Tom Jacobs en Peter van Wijlick, projectleiders Trendsportal, Regio Venlo
 • 19.00u - 19.30u naborrel op het netwerk- en innovatieplein

Onderwerpen in het kennisprogramma van CONNECTED met parallelsessies en plenaire lezingen zijn onder meer:

 • trends en ontwikkelingen richting 2030
 • innovatie in mobiliteit
 • servitization
 • online marketing en big data
 • de nieuwe privacywet
 • circulaire economie
 • (duurzame) innovatie door samenwerking
 • duurzame inzetbaarheid
 • demografische ontwikkelingen Regio Venlo
 • duurzaamheid in agrifood
 • gezonde voeding
 • ontwikkelingen Brightlands Campus Greenport VenloINSCHRIJVEN

Phact is partner van CONNECTED en heeft voor haar relaties 50 entreebewijzen voor gratis toegang (normale toegangsprijs € 149). Interesse in een gratis bezoek aan CONNECTED, neem contact met ons op en wij sturen u een innschrijfcode te gebruiken bij het aanmelden op de website http://www.connectedevent.nl.

Er is gedurende het hele programma gratis catering. Er zijn 50 entreebewijzen dus schrijf u tijdig in en ben verzekerd van een plek tijdens dit inspirerend evenement!

Locatie
De Maaspoort
Oude Markt 30
5911 HH VENLO