Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
linkedin

Big-Data, wat heb ik aan deze hype binnen mijn organisatie!

Big-Data, we lezen en horen er allemaal veel over. Grote bedrijven steken er miljoenen in met de overtuiging dat het hen een veelvoud daarvan oplevert. Magische algoritmen berekenen uw koopgedrag en voorspellen uw interesses. Op TV ziet u enkel nog de programma’s waarvan berekend is dat u ze leuk vindt. Facebook en Whatsapp data wordt gecombineerd om uw gedrag en interesses nog beter in kaart te brengen. Het bovenstaande klinkt uiteraard bekend maar wat betekent dat voor uw organisatie. Het lijkt erop dat u mee moet doen en dat u ook miljoenen moet gaan investeren. U krijgt het gevoel dat u achter raakt als u niet mee doet. Graag neem ik u mee door het landschap van Big-Data en waarom het bovenstaande u niet moet afschrikken. Big-Data is een hype, echter wel eentje die ook u best wat op kan leveren. Daarvoor wil ik u eerst uitleggen wat Big-Data nu is om daarna te laten zien dat dit op tal van manieren zeer praktisch toe te passen is… zonder miljoenen te investeren in een bodemloze put. Peter Hendrix, Phact.UITNODIGING MASTER

Datum: Donderdag 9 maart
Locatie: Van der Valk Hotel Venlo
Gastdeelname: € 95,00 excl. Btw per persoon (incl. ontbijt)
Doelgroep: Management, beslissers, directeuren en eigenaren
Inschrijven: Inschrijven Master Big Data 09-03-2017PROGRAMMA

07.45 uur – 08.15 uur Ontbijt
08.15 uur – 08.30 uur Welkomstwoord
08.30 uur – 09.45 uur Thema presentatie
09.45 uur – 10.00 uur Pauze
10.00 uur – 11.00 uur Tafelgesprekken
11.00 uur – 11.15 uur Plenaire terugkoppeling
11.15 uur – 11.30 uur Afsluiting
11.30 uur – 12.00 uur Informeel napraten

Wie is Peter Hendrix?

Peter Hendrix is een commerciële technicus met ruime ervaring in de softwareontwikkeling. Door jarenlange ervaring als software engineer binnen de telecomindustrie en daarna een rol als afdelingsmanager van een softwarebedrijf kent hij de moeilijkheden die ICT projecten met zich mee brengen. Als commercieel verantwoordelijke binnen Phact is Peter vooral een luisteraar, projecten tot een succes brengen is mensenwerk. Door keer op keer goed te luisteren naar de klant en het toepassen van moderne agile ontwikkelmethodes als Scrum en Kanban weet Phact projecten succesvol en binnen budget volledig naar wens op te leveren. Door Peter’s technische achtergrond weet hij al vroeg in elk traject wat de belangrijkste wensen van de klant zijn en hoe Phact kan helpen om waarde toe te voegen bij de klant. Peter; “Het belangrijkste is dat wij plezier in ons werk hebben en dat onze klanten blij zijn met wat we voor ze maken.”

Big-Data