'

Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
linkedin

Laat iedereen z'n eigen kantoortemperatuur regelen

Phact Workspace Optimization

Je kunt de airco in de auto vaak per inzittende regelen, maar op je werk is dat allemaal een stuk lastiger. Dan heb jij het misschien bloedjeheet terwijl je buurman op kantoor zit te koukleumen. Onnodig en onhandig, zegt Atze Boerstra. Hij promoveert vandaag aan de TU Eindhoven op een onderzoek naar binnenklimaat van kantoren.

Bedrijven moeten ervoor zorgen dat je de temperatuur op je werkplek zelf kunt regelen, concludeert Boerstra na onderzoek onder 1600 mensen in 21 kantoren. "Als je mensen zelf de temperatuur en bijvoorbeeld de ventilatie laat regelen zijn ze vier tot vijf procent productiever en ook minder vaak ziek van het binnenklimaat."

Hoe dat te betalen?

Maar op een groot kantoor iedereen een afstandbediening geven is natuurlijk niet echt realistisch. Toch hoeft dat geen probleem te zijn, denkt Boerstra. "In een groot kantoor zijn tegenwoordig allerlei moderne middelen waarmee je de temperatuur kunt regelen. Een stoel die verwarmt of koelt, of een systeem met inblaasroosters in je bureau bijvoorbeeld."

Dat gaat je baas natuurlijk wel veel geld kosten, maar het is een investering die het waard is, zo zegt de kersverse doctor: "Het is een investering van paar honderd euro per werkplek, maar dat verdien je gelijk terug als je kijkt naar de voordelen die dat oplevert."

Op proef bij Phact

In het kader van een workspace optimization project heeft Phact voor een bedrijf in de installatiebranche een Proof of Concept ontwikkeld. Deze PoC maakt het mogelijk de temperatuur op je werkplek vanaf je smartphone te reguleren. De techniek werkt op basis van beacons en is naast temperatuurregulering voor velerlei andere doeleinden inzetbaar. De ontwikkeling van deze PoC is de kickoff van een Workspace Optimization project rondom de werkplek.Bron vermelding: NOS http://nos.nl/op3/artikel/2130775-laat-iedereen-z-n-eigen-kantoortemperatuur-regelen.html