Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
linkedin
Phackathon 2017 The Ironman edition

Phackathon 2017 "The Ironman edition"

Afgelopen 10 t/m 12 Mei vond alweer de 3 editie van onze jaarlijkse Phackathon plaats. Een 48 uur durend hackathon event waarbij teams van verschillende bedrijven letterlijk schouder aan schouder strijden om de eer en de titel “Winnaar Phackathon 2017”.

In totaal hebben dit jaar 32 deelnemers, verdeeld over 9 teams, van de 4 bedrijven Phact, VSN Systemen, Eyeonim en Integration Partners deelgenomen. Deze editie stond onder andere bol van gave Internet of Things projecten. Traditiegetrouw wordt het event na 48 uur afgesloten met een serie presentaties waarbij alle teams 6 minuten de tijd krijgen om de onafhankelijke publieksjury te overtuigen van het feit waarom juist hun de titel “Phackathon winnaar 2017” verdienen. Team Pinball is uiteindelijk door alle deelnemers als winnaar uitgeroepen. Dit team wist binnen 48 uur onze flipperkast in de lobby volledig te automatiseren. Met behulp van een camera worden balpositie, richting en snelheid van de bal realtime bepaald, opdat op het juiste moment automatisch links en/of rechts geflipperd wordt.

Een korte omschrijving van de projecten:

 • Het ontwikkelen van een universal windows app met OCR en het automatisch laten zien van documenten die zijn opgeslagen in Meridian van Blueciello
 • Het onstluiten van IoT data via de Ibis adapter
 • Het automatisch aansturen van een flipperkast met behulp van een highspeed camera en openCV
 • Het onwikkelen van een slimme spiegel met persoonsherkenning
 • IoT trillingssensor koppelen via een sub 1Ghz frequentie
 • Het automatisch aansturen van shutters
 • Door middel van OCR meterstanden (electriciteit, Gas, Water) uitlezen en opslaan in SureView.nl
 • Door middel van Lora een GPS game ontwikkelen
 • Het onwikkelen van een chat app die automastich de berichten vertaald naar de taal van de chat partner en vice versa
  • Een korte sfeerimpressie:

   Samenwerking Phact - Eyeonim
   Samenwerking Phact - Eyeonim
   Samenwerking Phact - Eyeonim