Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
linkedin

CORDSTRAP BESCHERMT LADING WERELDWIJD

Cordstrap helpt bedrijven wereldwijd al meer dan 50 jaar met haar deskundigheid op het gebied van ladingzekering. Zij bieden de meest effectieve en innovatieve oplossingen om ladingen over de hele wereld te beschermen. Haar klanten kunnen zo vertrouwen op het veilig transport van hun producten. Om dat mogelijk te maken, produceert Cordstrap ook haar eigen polyestercomposiet omsnoeringen.


De uitdaging

Ook in haar productieproces wil Cordstrap innovatief blijven. Met ruim 500 medewerkers in 50 landen is een goede communicatie tussen locaties onmisbaar. De productie van omsnoeringen vindt wereldwijd plaats, maar de productieplanning gebeurt vanuit Oostrum, in het zuiden van Nederland. Daar zit ook het hoofdkantoor van Cordstrap.

De planning werd tot nu toe gedaan op een planbord dat niet langer aan alle wensen van Cordstrap voldeed: het was verouderd, beperkt in functionaliteiten en niet verbonden met alle locaties in de hele wereld. De software was geen maatwerk, waardoor het productieproces aan de mogelijkheden die de software wel bood, werd aangepast. ICT-manager Arnoud Beckers nam daarom de softwareontwikkelaars van Phact in de arm. Phact heeft als doel software te ontwikkelen die juist naadloos aansluit op productieprocessen.


De oplossing

Phact ging aan de slag met het inventariseren van de behoefte en de huidige werkwijze bij Cordstrap. Het huidige planbord werd als uitgangspunt genomen. Door dit parallel te bouwen, maar met een wereldwijde architectuur, konden medewerkers van Cordstrap in hun vertrouwde omgeving blijven werken. Zij kregen echter wel toegevoegde functionaliteiten die hun werk een stuk gemakkelijker maken.

Phact en Cordstrap kozen er met oog op de toekomst voor om de oplossing voor het planbord te bouwen met OutSystems. OutSystems biedt met hun Rapid Application Developmentplatform een ontwikkelomgeving waarmee Phact in staat is razendsnel alle onderdelen van web- en mobiele applicaties te ontwikkelen. Met OutSystems kunnen ontwikkelaars eenvoudiger relaties leggen tussen diverse systemen, domeinen en devices en zo nieuwe toepassingen bouwen zonder de basis van een bestaande IT-omgeving ingrijpend te wijzigen.

Door het gebruik van OutSystems kan Phact in de continue veranderende omgeving van Cordstrap moeiteloos wijzigingen doorvoeren in applicaties: of het nu gaat om wijzigingen op basis van gebruikersdata, wensen vanuit het bedrijf zelf of feedback van gebruikers; alles kan snel en moeiteloos worden aangepast. Werken met OutSystems heeft ook voordelen voor Cordstrap: zij krijgt een snelle en flexibelere IT-oplossing en lagere kosten voor development en support.

Het nieuwe systeem werd naadloos aangesloten op de bestaande infrastructuur en data, maar werd als cloud-techniek opgezet. Hierdoor kan vanaf elke locatie van Cordstrap de benodigde informatie verkregen worden. Coldstraps ERP draait op databasesysteem DB2 iSeries, waar de nieuwe applicaties naadloos op aangesloten worden.


Resultaat

De planning werkt veel gebruiksvriendelijker dan het oude systeem en is grafisch verbeterd. Omdat de processen hetzelfde werken, is geen opleiding of training van medewerkers nodig. Het systeem biedt wel toegevoegde voordelen. Zo worden onder- en overproductie op dezelfde gemakkelijke manier genoteerd zoals men gewend was, maar is deze overzichtelijk gemaakt in het bestaande ERP-systeem dat Cordstrap al hanteerde.

Ook op locaties in het buitenland kan deze werkwijze nu geïntroduceerd worden. Het proces kan zo geoptimaliseerd worden, omdat foutmarges duidelijker in beeld kunnen worden gebracht. Met meten kunnen processen worden gefinetuned waar nodig. Het productieproces wordt zo minder afhankelijk van mensen en biedt Cordstrap – ook vanuit het hoofdkantoor – inzicht in alle processen. Dit biedt hen de mogelijkheid om eerder bij te sturen en efficiënter te produceren.

Dankzij de OutSystems-oplossing van Phact is met een minimale impact op de operatie een grote impact op de organisatie bewerkstelligd.