Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
linkedin

Phact integreert IoT in het hart van uw bedrijf met OutSystems

Na twee Industriële Revoluties en een eerste IT-revolutie staan we nu middenin de vierde revolutie: die van het Internet of Things. Technologie was nog nooit zo toegankelijk. Van je smartphone en de thermostaat thuis tot je auto en de garage: alles is aan elkaar verbonden.

Grote organisaties worden steeds vaker voorbij gelopen door kleine bedrijven, die lean werken en wendbaar zijn, die snel kunnen ontwikkelen en veranderen als de markt dat vraagt. Denk aan Uber: wie had ooit gedacht dat het grootste taxibedrijf ter wereld geen auto’s zou bezitten? Zij winnen het van de gevestigde markt op basis van technologie. Willen grote bedrijven overleven, dan moeten ze ook zorgen dat ze zich steeds weer snel aan kunnen passen aan de veranderende wereld. Dat betekent dat nieuwe technieken steeds weer organisatiebreed geïmplementeerd moeten worden. En de wendbaarheid moet terugkeren: wijzigingen in processen, software en andere zaken moeten snel doorgevoerd kunnen worden. Daarvoor is een inhaalslag nodig.Phact integreert IoT in het hart van uw bedrijf met OutSystems


Blijven voldoen aan de groeiende vraag

In 2020 zullen 4 miljard mensen connected zijn. Deze mensen gebruiken dan naar schatting samen meer dan 25 miljard apps en intelligente, embedded systemen. Ontwikkelaars zijn nodig om al deze apps en systemen te ontwikkelen én de kennis uit data te filteren. Dezelfde schatting van Vision Mobile geeft echter aan dat er in 2020 slechts 4,5 miljoen ontwikkelaars zijn. Om ervoor te kunnen zorgen dat die kleine groep developers toch aan de steeds groeiende vraag kan blijven voldoen, zijn de juiste tools nodig. Phact werkt daarom met ontwikkelomgeving OutSystems. Hiermee kunnen we complexe systemen sneller en efficiënter blijven aanpassen aan de vraag van de markt.Phact biedt oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken. Wij beseffen dat elke oplossing uniek en op maat gemaakt moet worden om te passen in de situatie van elke individuele organisatie. Software is daarbij geen doel, maar een middel om de doelen van een bedrijf te helpen bereiken.

Verstraaten IoT-project

Verstraaten Groep, van oorsprong taxivervoerder, verzorgt express vervoer, rouw- en volgvervoer en bezorgt post. De bedrijfsfilosofie van Verstraaten Groep is duidelijk: het bedrijf wil voorop lopen binnen de Nederlandse markt van koeriersdiensten, staatsievervoer en postbezorging. Het bedrijf wil daarom slimmer zijn dan anderen en kijkt altijd hoe het beter en efficiënter kan.Om hun visie kracht bij te zetten, vroeg Verstraaten Groep Phact een IoT-oplossing te ontwikkelen voor geconditioneerd vervoer. De oplossing bestond uit een verbinding van temperatuursensoren en een portaal met uitgebreide bewakings- en rapportagemogelijkheden. Verstraaten heeft hierdoor een sluitende temperatuurregistratie van vervoerde producten gedurende de hele ‘cold chain’, het transport van leverancier naar opslag of overslag en vervolgens naar de klant. Zo kan het bedrijf altijd achteraf aantonen aan haar klanten dat ze aan alle service level-overeenkomsten voldaan heeft.Het systeem dat Phact ontwikkelde voor Verstraaten werd direct geïntegreerd met bestaande bouwstenen, zoals CRM- en planningssystemen. Door OutSystems te gebruiken, kan Phact ook grotere bedrijven, die te maken hebben met een nog grotere complexiteit aan databronnen en systemen, flexibiliteit en snelheid bieden zonder een revolutie te veroorzaken binnen de huidige bedrijfsprocessen.

Met OutSystems kunnen developers makkelijk bestaande gegevens koppelen en nieuwe toepassingen bouwen zonder de basis ingrijpend te wijzigen. Zij laten bestaande systemen en databronnen zoals SalesForce, SAP en Oracle intact en leggen daar met OutSystems een applicatielaag bovenop. Vanuit één applicatie kunnen meerdere databronnen zonder duplicatie gecombineerd worden en zo tot talloze nieuwe inzichten en mogelijkheden leiden.

SES en OutSystems

SES is wereldleider in veilige satellietcommunicatie. Met meer dan vijftig geostationaire satellieten zorgt het bedrijf voor communicatie met hoge bandbreedte voor 1,1 miljard mensen over de hele wereld. Zo verzorgt ze een betrouwbare dataverbinding voor bedrijven, overheden en gemeenschappen, maar maakt het bedrijf het ook mogelijk dat zo’n 7.200 televisiekanalen ruim 312 miljoen huishoudens bereiken.

Maar SES wil verder groeien en zocht daarvoor naar nieuwe markten en innovatieve IT-oplossingen. Het bedrijf realiseerde zich dat de sleutel tot groei zat in unieke IT-oplossingen voor hun diverse klanten, van overheden tot multinationals, elk op maat gemaakt naar wens van de klant en de specifieke markt waarin zij opereren.

Om aan dit bijzonder complexe vraagstuk te kunnen voldoen, werd ingezet op een serie nieuwe digitale applicaties, waaronder mobiele, social, analytische en cloudoplossingen, voor hun diverse markten. SES wist dat ze deze oplossing niet zelf kon realiseren en zocht daarom hulp. Het proces moest vooral snel en agile zijn en daarom zocht ze de oplossing in een low-code en wendbaar applicatie-ontwikkelsysteem.

Dat systeem vond SES in OutSystems, een volwassen en flexibel platform, waarmee ze al snel krachtige applicaties met moderne user interfaces kon realiseren voor hun basisprocessen en satelliet planning tools. Ook realiseerde ze een mobiele applicatie voor een totale customer experience, waarmee het bedrijf alle klantactiviteiten, zoals work flows, invoice en foutmeldingen, kon managen. Toen de eerste paar applicaties in de smaak vielen, was dat het sein voor SES om meer kritieke bedrijfsprocessen aan te pakken. Al snel werd OutSystems in het hele bedrijf gebruikt. Vandaag de dag zegt SES haar flexibiliteit en efficiëntie te danken aan het gebruik van OutSystems.Wie is Phact

Phact is dé telecom-, IoT- en big datapartner van OutSystems in Nederland. Met onze 25 jaar ervaring in de telecom branche, hebben we inmiddels de volgende stap gemaakt in verbindingen: we verbinden mensen, data en things.

Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. Onze mensen zijn zich blijven ontwikkelen en richten zich onder andere op de naadloze integratie van het Internet of Things in bedrijfsprocessen.

De voordelen van OutSystems voor uw bedrijf

Om zo lean en agile mogelijk te werken, is Phact een partnerschap aangegaan met OutSystems. Met OutSystems kunnen onze developers sneller en efficiënter reageren op de steeds weer veranderende vraag vanuit bedrijven.

Met OutSystems kunnen developers makkelijker relaties leggen tussen diverse systemen, domeinen en devices. Developers kunnen met hun huidige skill set met OutSystems moeiteloos wijzigingen doorvoeren in applicaties: of het nu gaat om wijzigingen op basis van gebruikersdata, wensen vanuit het bedrijf zelf of feedback van gebruikers, alles kan snel en moeiteloos worden aangepast. OutSystems controleert op de achtergrond of alles blijft werken: we kunnen de kwaliteit van applicaties daardoor nog beter garanderen.

Werken met OutSystems heeft ook voordelen voor de klanten van Phact: zij krijgen te maken met snelle en flexibelere IToplossingen voor alle types devices en lagere kosten voor development en support. Zo garanderen we snelle resultaten die meteen bruikbaar zijn.