Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
linkedin

Snelle integratie met InterSystems Ensemble

Veel organisaties hebben in het verleden bij de implementatie van softwaresystemen gekozen voor “het beste van elk soort”. Het resultaat is vaak een los-vast netwerk van diverse applicaties, die werken met verschillende databases, technologieën, besturingssystemen en hardware-platforms.

Dit heeft tot resultaat dat er op dit moment veel point-to-point integraties zijn ontwikkeld tussen de verschillende systemen. Denk hierbij aan de volgende applicaties:

 • ERP
 • Data Warehouse
 • Financieel Systeem
 • Personeelsplanning
 • Website(s)
 • Boekhoudsysteem
 • CRM

InterSystems Ensemble point-to-point
Doordat het aantal systemen vaak aanzienlijk is, zijn er enorm veel connecties die integratie van applicaties complex, tijdrovend en zeer slecht beheersbaar op de lange termijn kunnen maken. Tevens is elke nieuwe connectie een compleet nieuw project.Volledige integratie is het doel

Omdat de organisaties al veel systemen hebben die goed werken, wordt integratie gezien als een goede manier om operaties te stroomlijnen, de productiviteit te vergroten en de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. Veel organisaties zien uit naar de dag dat al hun systemen zijn geïntegreerd, ondersteund door tal van uiteenlopende oplossingen voor regelgeving, portalen, webshops, dashboards voor managementinformatie en andere strategische initiatieven. Daarom is het van vitaal belang om een integratietechnologie te kiezen waarmee ze zowel hun strategische als tactische doelen kunnen bereiken.

In dit nieuwsitem wordt ingegaan op de voordelen van het gebruik van Ensemble, de Integratie engine van InterSystems, voor de integratie van applicaties binnen jouw organisatie.Integratieprojecten snel afgerond

Ensemble is een universeel integratieplatform van InterSystems. Een combinatie van een dataserver, een integratieserver, een applicatieserver en portaalontwikkelingssoftware in één product. Omdat alle integratie-, ontwikkelings- en beheervoorzieningen worden samengebracht in één gebruiksvriendelijke omgeving, is Ensemble in staat de voor integratieprojecten kenmerkende complexiteit drastisch te verminderen.

Daardoor zorgt Ensemble voor een extreem snelle integratie en ontwikkeling van applicaties voor het breedst denkbare scala van oplossingen.

Alle aanwezige voorzieningen ten behoeve van integratie, ontwikkeling en beheer zijn uit te breiden en laten zich op maat maken.

Ensemble biedt een complete set voorzieningen en faciliteiten, waaronder:

 • Een grote adapterbibliotheek plus de mogelijkheid om snel en eenvoudig aangepaste adapters te maken.
 • Een krachtig berichtensysteem, dat elk bericht in uw geïntegreerde systeem bewaart.
 • Grafische modellering van bedrijfsprocessen.
 • Ondersteuning van procesaanpassingen aan de hand van door de gebruiker gedefinieerde bedrijfsregels.
 • De mogelijkheid om bedrijfsprocessen met human workflow-operaties te modelleren en te beheren.
 • Snel en eenvoudig grafische dashboards ontwikkelen.

Ensemble is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar heeft ook een kortere leercurve dan de meeste andere integratieplatforms. Dat komt doordat interfacespecialisten, applicatieontwikkelaars en systeembeheerders allemaal werken met hetzelfde model voor data en bedrijfslogica. Ze delen dezelfde repository voor metadata en gebruiken dezelfde omgeving voor ontwikkeling en beheer.Eenvoudig applicaties integreren

InterSystems Ensemble point-to-point

De eerste stap in elk integratieproject is het maken van de adapters of stekkers die nodig zijn voor aansluiting op de verschillende applicaties binnen het integratiedomein. In een integratieproject vergt deze activiteit vaak het meeste werk. Als deze interfaces in kortere tijd kunnen worden gemaakt, heeft dat directe gevolgen voor de “time-to-solution” van het project. Ensemble blinkt uit in stroomlijning van het vervaardigen en het beheer van een breed scala van interfaces en protocollen en biedt uitgebreide ondersteuning voor onder andere EDIFACT.

Hoewel EDI de primaire interface voor order- en factuurberichten is, zullen bij veel complexe integratieprojecten interfaces nodig zijn voor applicaties die met andere technologieën werken.

Ensemble omvat een uitgebreide bibliotheek met standaard gebruiksklare adapters. Combinaties met een Zero-code of Low-code platform om o.a. snel te kunnen inspelen op veranderingen in de markt, zijn eenvoudig te realiseren.Krachtige berichtenverwerking

In een geïntegreerd systeem is de snelheid waarmee berichten worden verwerkt, rechtstreeks van invloed op de algehele snelheid van het systeem. Berichtpersistentie (berichten opslaan in een database) en first-in/first-out (FIFO) verwerking zijn meer dan wenselijk. Maar door hun aard vertragen ze de verwerking van berichten.

InterSystems Ensemble point-to-point


Ensemble zorgt voor 100% berichtpersistentie en is standaard geconfigureerd voor FIFO-verwerking. Toch kan Ensemble, dankzij zijn hoge prestatieniveau en efficiënte berichteninfrastructuur, berichten twee keer zo snel verwerken als andere producten die noch persistentie noch FIFO-verwerking bieden.

Ensemble is grondig getest op hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en calamiteitenbeveiliging in de grootste oplossingen voor o.a. de gezondheidszorg over de hele wereld. De integratie engine van Ensemble werkt met multiprocessorconfiguraties of gedistribueerde systeemconfiguraties en ondersteunt miljoenen transacties per minuut en tienduizenden gelijktijdige gebruikers per dag.Data-integriteit

Ensemble slaat elk bericht op en kan gegevens uit de berichtenopslag real-time aanspreken en analyseren. Dit opent een groot aantal mogelijkheden, waaronder:

 • Eenvoudige foutopsporing en beheer van systemen.
 • Gegarandeerde bezorging van berichten.
 • Statusbeheer voor langlopende processen.
 • Onmiddellijke toegang tot alle berichten voor audits, rapportage en berichtherhaling.
 • Grafisch volgen en beheren van berichten voor het in kaart brengen, isoleren en oplossen van problemen, met de Visual Trace-technologie van Ensemble.Conclusie

Ensemble biedt grote voordelen voor organisaties die meer dan twee applicaties willen integreren. De veelomvattende set aan voorzieningen en de consistente architectuur zorgen voor een snelle voltooiing van elk denkbaar integratieproject. Flexibele, snelle integratie en ontwikkeling betekenen een snellere time-to-solution.

Een hoog prestatieniveau, schaalbaarheid en beschikbaarheid betekenen snellere reactie, hogere betrouwbaarheid en verbeterde data integriteit. End-to-end grafische configuratie en beheer zorgt voor minder overhead in het onderhoud en voor een snellere vaststelling, isolatie en oplossing van problemen. Dit resulteert in eenvoudiger lange termijnbeheer van geïntegreerde systemen.

Met Ensemble zorgen wij voor één centrale stekkerdoos als basis voor al je datakoppelingen.Heb ik Ensemble nodig?

Herken je je in onderstaande zaken:

 • Meer dan 2 applicaties die met elkaar geïntegreerd (moeten) worden
 • Gebruik van verschillende protocol types
 • Problemen met bestaande interfaces
 • Integratie wordt steeds belangrijker in de organisatie

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Over InterSystems

INTERYSTEMS is de motor achter 's werelds belangrijkste applicaties.

INTERYSTEMS is de motor achter 's werelds belangrijkste applicaties. In de gezondheidszorg, financiën, overheid en andere sectoren waar levens en levensonderhoud op het spel staan, is InterSystems de kracht achter wat telt ™.

InterSystems, opgericht in 1978, is een privébedrijf met hoofdzetel in Cambridge, Massachusetts (VS).