Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }

"De ontwikkelaars van Phact nemen initiatief om dingen af te stemmen en zijn proactief in hun werkwijze. Het resultaat van hun werk stelt ons in staat om onze processen te verbeteren."

Arnoud Beckers | Global IT Director at Cordstrap

Bel mij terug, ik heb een vraag!

Uw telefoonnummer: *

stuur
OutSystems

Phact is dé partner van OutSystems met specialisatie in big data, Internet of Things en telecommunicatie in Nederland. Met OutSystems ontwikkelen wij innovatieve totaaloplossingen in complexe bedrijfsomgevingen.

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Deze applicaties draaien naar keuze in de cloud, on premise of in gecombineerde (hybride) omgevingen.

De voordelen van OutSystems voor uw bedrijf.

Met OutSystems kunnen complexe systemen sneller en efficiënter worden aangepast aan de vraag van de markt. Door ons partnerschap met OutSystems kunnen we dus voordelig blijven ontwikkelen voor een continue veranderende omgeving en zijn wij nu nog beter in staat om het systeem dat u wilt te leveren, op tijd en binnen budget.

Men kan met OutSystems eenvoudig bestaande gegevens koppelen en nieuwe toepassingen bouwen zonder de basis van een bestaande IT-omgeving ingrijpend te wijzigen. Bestaande systemen en databronnen zoals SalesForce, SAP en Oracle blijven intact en met OutSystems wordt daar een applicatielaag bovenop gelegd. Vanuit één applicatie kunnen zo meerdere databronnen zonder duplicatie worden gecombineerd en zo tot talloze nieuwe inzichten en mogelijkheden leiden.

Voorbeeld toepassingen.

OutSystems levert een aantal kant-en-klaar inzetbare apps voor diverse zakelijke toepassingen. Deze pre-built Apps zijn volledig functioneel en kunnen wij voor u binnen een paar uur op een demo-omgeving inrichten. De Apps kunnen dienen als basis voor uw specifieke toepassing en zijn eenvoudig en kostenefficiënt aan te passen naar uw specifieke wensen. Klik hier

Meer weten?

Wij pakken graag samen met u de grootste ICT-uitdagingen binnen uw organisatie aan en bieden u, met onze gratis Proof Of Concept (POC)-service, de zekerheid dat de softwareprofessionals van Phact deze uitdaging aan kunnen. Benieuwd naar de mogelijkheden van OutSystems voor uw organisatie en de gratis POC-service? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze OutSystems consultants.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

neem contact op