Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }
OutSystems

OutSystems Voorbeelden

Enkele voorbeelden van OutSystems pre-built Apps welke snel en kosten efficiënt aan te passen zijn naar uw specifieke wensen:OutSystems cases

Cases App

Centraliseer al uw klanteninteracties.

De Cases pre-built app is een full featured applicatie die u de mogelijkheid biedt alle klantverzoeken en –interacties te beheren en monitoren. Deze app kan eenvoudig op maat gemaakt geworden om in uw unieke zakelijke behoeften te voorzien en is volledig te integreren met uw bestaande systemen. Meer info...OutSystems Field Services Mobile App

Field Services Mobile App

Ondersteunt Telecomtechnici bij het uitvoeren van buitendiensten taken.

Voorbeeld van een mobiele app om telecomtechnici te ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken. Het is speciaal ontworpen voor iPads, met een iOS-achtige look en feel. Werkt volledig offline, omdat het de technicus in staat stelt alle taken offline uit te voeren en alle gegevens synchroniseert wanneer hij is verbonden. Maakt gebruik van mobiele plug-ins om locatie- en barcodescanning te integreren met het apparaat. Deze voorbeeldapp kan worden geïntegreerd met uw bestaande systemen en volledig worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften in een kwestie van dagen of weken. Meer info...OutSystems Time Sheets App

Time Sheets App

Volg de tijdsbesteding van uw team en projecten.

De Time Sheets pre-built app is een full featured responsieve applicatie die het gehele process van indienen en evalueren van de tijd die uw teamleden besteden aan elk separaat project automatiseert. Het werkt op alle apparaten en geeft uw gebruikers daarmee een prettige gebruikservaring en kan volledig op maat gemaakt geworden om in uw zakelijke behoeften te voorzien. Meer info...Benieuwd naar de mogelijkheden van pre-built OutSystems Apps voor uw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze OutSystems consultants.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

neem contact op