Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }

Portfolio

WhatsUp

WhatsUp!

WhatsUp is het resultaat van één van onze jaarlijkse Hackathons. Een narrowcasting oplossing gebouwd op OutSystems met een volledige Microsoft Exchange integratie. Naast het presenteren van algemene bedrijfsinformatie voor medewerkers is het tevens een prachtig welkomstscherm voor onze gasten.

Spring

Spring project

Phact heeft voor SPRING een online portal gebouwd om mobiel materiaal, zoals Deense karren en pallets online te kunnen beheren. De portal wordt gebruikt door verladers, kwekers en handelaren die nu één centrale plek hebben om hun mobiel materiaal te beheren. De portal vervangt de decentrale en foutgevoelige administratie die in verschillende Excel-bestanden werd bijgehouden.

Lassche & Keizer

Lassche & Keizer

Lassche & Keizer gaat verder dan alleen koelen. In opdracht van deze specialist in koudetechniek, airconditioning en klimaatbeheersing ontwikkelde Phact het product Cool Alert. Een Internet Of Things sensor monitoring oplossing waarmee vroegtijdig eventuele problemen aan koelinstallaties op klantlocatie kunnen worden gesignaleerd en voorkomen. Lassche & Keizer is door deze oplossing nog beter in staat de bedrijfszekerheid van de bij haar klanten geïnstalleerde koelsystemen te garanderen.

Match voor vrijwilligers

Match voor vrijwilligers

De vacaturebank van Match voor Vrijwilligers was niet meer van deze tijd en werkte omslachtig. Aan de hand van voortschrijdend inzicht heeft Phact een frisse en goed functionerende vacaturebank ontwikkeld met de bestaande data als basis. De nieuwe vacaturebank is gebouwd als responsive webapplicatie. Dat wil zeggen dat de applicatie op ieder mainstream platform werkt, van smartphone tot desktop.

Service voor Bedrijven

Service voor Bedrijven

Phact heeft voor Service voor Bedrijven een online systeem ontwikkeld waar medewerkers hun gewerkte uren eenvoudig, via hun smartphone, kunnen registreren. Voorheen gebeurde dit aan de hand van zogenoemde urenbriefjes die handmatig ingevoerd moesten worden. De oplossing bespaart een hoop tijd en is zo opgezet dat er op termijn eenvoudig extra koppelingen kunnen worden toegevoegd zoals voorraadbeheer en facturering.

Phact Workspace Optimization

Workspace optimization

In het kader van een workspace optimization project heeft Phact voor een bedrijf in de installatiebranche een Proof of Concept ontwikkeld. Deze PoC maakt het mogelijk de temperatuur op je werkplek vanaf je smartphone te reguleren. De techniek werkt op basis van beacons en is naast temperatuurregulering voor velerlei andere doeleinden inzetbaar. De ontwikkeling van deze PoC is de kickoff van een Workspace Optimization project rondom de werkplek.

Uren registratietool

Urenregistratie tool

Speciaal voor ZZP'ers en ondernemingen die gebruik maken van Outlook voor hun agendabeheer ontwikkelde Phact een praktische urenregistratie tool. Met deze handige tijdbesparende tool is het niet meer nodig om declarabele uren in aparte uren registratiesoftware bij te houden. Met één druk op de knop wordt op basis van uw agenda per klant en per project een overzichtelijk urenoverzicht gegenereerd in Excel. Met de Outlook uren registratie tool van Phact voorkomt u dubbel werk.

Proof Of Delivery

Proof Of Delivery

POD levert u Proof of Delivery en verzekert u ervan dat uw pakket zijn bestemming bereikt, zoals het hoort. Werk met feiten, niet aannames..

Wanneer u waardevolle goederen over de wereld verstuurt wil u zeker weten dat de pakketjes hun bestemming op tijd bereiken en in de staat waarin ze horen te zijn.

Wat POD anders maakt dan andere gewone tracking devices is dat POD uitgerust is met verschillende sensoren, maar het belangrijkste: POD kan opsporen wanneer en waar uw pakket is geopend.

Elvis - Electronic Vehicle Information System

Elvis - Electronic Vehicle Information System

In samenwerking met Hendrix IT (Merselo) hebben we een Proof Of Concept gemaakt voor autodealers. Door middel van beacons gecombineerd met een mobiele app worden klanten tijdens hun bezoek aan een showroom actief gewezen op interessante informatie over auto’s, online, realtime en interactief. Voor de autodealer is dit systeem een krachtig sales instrument, omdat interesses en voorkeuren van zijn bezoekers direct inzichtelijk worden.

Teasz

Teasz

Deze Fun app is door Phacts eigen bright minds ontwikkeld en beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Plaag je vrienden met grappige en verrassende foto’s.

Neem een foto, selecteer een filter zoals vervagen of kolken en het tijdframe waarin de foto zichzelf onthult aan je vrienden. Je kunt tekst toevoegen aan de foto om je vrienden nieuwsgierig te maken naar het plaatje. Probeer het nu zelf en ga naar Teasz.me

Vitz

Vitz.me

Het idee van Vitz is een gratis video chat platform te creëren, zodat je met iedereen in de wereld kunt video chatten zonder sign up en zonder kosten. Key words: simpel en gratis. No hassle, just talk! Deze social app is door Phacts eigen bright minds ontwikkeld op basis van webRTC.

Big-data graphs

Statistische en visuele Big-data dashboards

Voor een grote telecomoperator, heeft Phact een netwerk monitoring applicatie gemaakt die gebruik maakt van statistische bewaking en dit inzichtelijk maakt in de vorm van grafieken. Met behulp van de historische data worden er voorspellingen gedaan, op basis van diverse wiskundige modellen, voor het te verwachten verkeerspatroon. Indien het actuele verkeerspatroon afwijkt van de voorspelde gegevens, wordt de support organisatie automatisch gealarmeerd en kan de betreffende support engineer de storing verder behandelen.

Betaal opties

Betaalplatform VoIP operator

Phact heeft voor een VoIP provider een betaalplatform ontwikkeld waarmee tienduizenden betaaltransacties per dag mee verwerkt worden. Hiervoor zijn er met meer dan 15 PSP’s (Payment Service Providers) koppelingen gemaakt waarmee vervolgens meer dan 100 betaalmethodes worden aangeboden. Verder zijn er ook koppelingen gemaakt om SEPA incasso’s uit te voeren, automatische betalingen te verwerken, bankfile verwerking en 3d secure creditcard betalingen uit te voeren.

Consultancy en code review

Consultancy en code review

Telefoon Antwoord Service Venray (T.A.S. Venray) verzorgt al meer dan 20 jaar een optimale telefonische bereikbaarheid van bedrijven in het MKB-segment. Phact ondersteund T.A.S. Venray op het gebied van automatiseringsvraagstukken. De rol die Phact hierbij aanneemt is de rol van adviseur. Zo heeft Phact al meerdere malen de bestaande software gereviewd op zaken als privacy en databasestructuur.

Text file viewer

Text file viewer

TFV is een GUI-gebaseerde Windows-versie van het UNIX 'tail -f'command, uitgebreid met tal van extra functies om het monitoren van (zeer grote) bestanden gemakkelijker te maken. Het inlezen van log en tracefiles van vele gigabytes is geen enkel probleem voor de TFV waar andere tools vaak performance issues vertonen. Developers kunnen zeer snel zoeken in de bestanden, door middel van trefwoorden, uitgebreide filteropties. Keyword highlighting maakt de gevonden trefwoorden snel te vinden. Daarnaast worden de wijzigingen aan het bestand realtime weergegeven. Werkt op alle Windows systemen, vanaf Windows XP.

Phact Query Tool

Phact Query Tool

PQT is een universele databasetool die werkt met vrijwel iedere hedendaags beschikbare relationele database. Deze tool is speciaal ontwikkeld voor ontwikkelaars en heeft een aantal unieke functies welke niet beschikbaar zijn in andere commerciële query tools, zoals de mogelijkheid tot het openen van multiple tabs, catalog overviews en bookmarking.

Your Phact project here