Software ontwikkeling/development

Over Phact. Phact is een one stop shop voor softwareontwikkeling, app development, hardwareontwikkeling, IoT, detachering, software development, hardware development in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Phact startte in 2015 met al bijna 25 jaar ervaring in de telecommunicatie branch op zak. Software ontwikkeling, hardware ontwikkeling, iot portal, OutSystems in Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Hoe dat kan? Phact is ontstaan toen een groep mensen met een berg ervaring op zak besloot zich te richten op een nieuwe toekomst. Veel van onze medewerkers werkten al jaren in de telecommunicatie en namen hun expertise mee. Zo werd Phact geboren. Sinds 1991 ontwikkelen mensen uit ons team telecomhardware en-software voor VoIP- en SS7-carriers. BigData, analyse, development, OutSystems, ontwikkeling, partner. Venray, Limburg, Gelderland, Holland, Nederland. Kennis is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf en dus hebben we hechte samenwerkingsverbanden met onze professionele partners en toeleveranciers. Phact is dan misschien nog piepjong, maar we hebben jarenlange ervaring op gebied van software- en hardwareontwikkeling in huis.

ETL

Wij zetten graag onze expertises in om uw uitdaging aan te gaan. iOS, Android, Windows, Linux. ETL experts. Phact ontwikkelt betrouwbare, schaalbare en innovatieve high performance oplossingen, van producten voor intern gebruik tot high end producten met miljoenen gebruikers. Onze klanten verwachten perfecte service en op maat gemaakte producten en die leveren wij dan ook op uiteenlopende terreinen. Vanaf 2016 zijn we ook partner van OutSystems en ontwikkelen we razendsnel een oplossing voor uw bedrijfstoepassing.

OutSystems

OutSystems biedt met hun Rapid Application Development (RAD) platform, een platform waarmee razendsnel alle onderdelen van uw web- en mobiele applicaties kunnen worden ontwikkeld. Proof Of Concept Een investering in software brengt altijd een risico met zich mee. Dat realiseren wij ons bij Phact maar al te goed. Daarom bieden wij u een gratis Proof Of Concept (POC) aan voor uw grootste ICT uitdaging. Met onze gratis POC zullen wij aantonen dat onze software professionals uw ICT uitdaging oplossen en/of een gekozen oplossing of product succesvol kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met één van onze experts.

Hardware ontwikkeling/development

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen? Neem contact met ons op en krijg inzicht in de mogelijkheden en ontvang een eerlijk advies over de beste oplossing voor uw IoT vraagstuk. Gezamenlijk bepalen we uw IoT strategie en met onze proof-of-concept-benadering kunt u uw IoT project en de potentiële zakelijke waarde snel valideren. One Stop IoT Shop Met meer dan 25 jaar ervaring met projecten in de telecommunicatie branche beschikt Phact over een grote veelzijdigheid aan ervaring en expertise op het gebied van software– , hardwareontwikkeling en data services. Deze unieke combinatie maakt van Phact een one-stop-shop voor al uw Internet of Things projecten. Nederland, gelderland, Limburg, Holland, Venray, OutSystems, Software development, App development, Hardware development. IoT. Internet of things. Big data.

IoT

internet of things

Wilt u met uw organisatie aan de slag met het Internet of Things? Heeft u behoefte aan inzicht in bergen data om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te maken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van maatwerk hardware-oplossingen?

SureSense, SureAlert en SureView

Dit zijn onze producten rondom onze IoT ontwikkelingen.

Phact ISO 27001 gecertificeerd

De beveiliging van klantdata en de beschikbaarheid van onze diensten heeft bij Phact altijd de hoogste prioriteit. Onze werkwijze is nu echter ook geformaliseerd, Wij zijn er trots op dat Phact vanaf 1 september 2018 formeel ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd is. Een geslaagde audit heeft aangetoond dat we voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Wat dat betekent? Op basis van de ISO 270001 hebben we onze manier van werken geformaliseerd en hebben wij een proces ingericht om continue de kwaliteit van onze informatiebeveiliging te bewaken en te verbeteren.

{ innovation experts }

Testimonials

Hibernis

Gerrit Klanderman

Hibernis

"Het partnership tussen Phact en Hibernis kenmerkt zich door vergaande openheid en gelijkwaardigheid."
Plant Manager Cordstrap

Remco van Oers

Plant Manager Cordstrap

"Phact vond de juiste balans tussen het ontwerpen van een volledig nieuw programma op basis van onze behoeften, en een zeer snelle vertaling van behoeften naar implicaties naar uitvoering."
OnderwijsKwaliteit B.V.

Drs. Wilma Willems

OnderwijsKwaliteit B.V.

"Ik zou Phact typeren met de woorden experts, gedegen, zorgvuldig en to-the-point."
Global IT Director at Cordstrap

Arnoud Beckers

Global IT Director at Cordstrap

"De samenwerking met Phact is heel prettig. Ik waardeer hun pro-activiteit en hun gezonde mate van pragmatisme. Zij werken heel flexibel en dankzij hun agile werkmethode voelden wij ons als klant te allen tijden in control."
Global IT Director at Cordstrap

Arnoud Beckers

Global IT Director at Cordstrap

"De ontwikkelaars van Phact nemen initiatief om dingen af te stemmen en zijn proactief in hun werkwijze. Het resultaat van hun werk stelt ons in staat om onze processen te verbeteren."
Accountmanager bij Verstraaten Express

Mark Born

Accountmanager bij Verstraaten Express

"Phact onderscheidt zich door de klant centraal te stellen en het probleem écht te doorgronden om vervolgens, middels software op maat, het probleem op te lossen."
Financieel Directeur Lassche&Keizer

Steven Lassche

Financieel Directeur Lassche&Keizer

"Door de persoonlijke aanpak en open communicatie werd direct ons vertrouwen gewekt."
Boin IT - Cloud & Telecom adviezen

Han Boin

Boin IT - Cloud & Telecom adviezen

"Phact is goed in het schrijven van Software, het feit dat ze kennis hebben van zowel de software als de hardware is een zeer grote pré."
Business Sociëteit Morgen

René Luijten

Business Sociëteit Morgen

"Aandacht is het nieuwe verbinden! De wereld van Big Data en de toepassingen gaat zo snel dat het bijna niet meer is bij te houden en waar je als ondernemer moet beginnen. Peter Hendrix wist de ondernemers tijdens zijn presentatie “Big Data” op de BS Morgen Master, in begrijpelijke taal, aan zich te binden. Niet alleen door zijn kennis maar zeker ook door goed te luisteren waar de ondernemer (latent) behoefte aan heeft om hier vervolgens met tips, adviezen, suggesties en praktijkvoorbeelden op in te spelen. Kortom, inspirerend!"
Head of Project Office Fourtress

Jan-Willem Reuling

Head of Project Office Fourtress

"Voor Fourtress ontstond voor een aantal in-house projecten de behoefte om op korte termijn OutSystems expertise aan onze teams toe te voegen. Op basis van detachering heeft Phact ons de ondersteuning kunnen bieden die wij zochten. Door de gedegen kennis, heldere afspraken en open communicatie werken wij op een prettige manier met hen samen en hebben wij in Phact een betrouwbare OutSystems partner gevonden voor de lange termijn."
Engineer DirectStream (former SRC Computers)

Jim O'Connor

Engineer DirectStream (former SRC Computers)

"By the way, I wish to say that working with the Phact Sirius stack is definitely more enjoyable than working with other vendor’s stack."
Directeur Hibernis

André Lammers

Directeur Hibernis

"Dat onze keus unaniem op Phact is gevallen, kun je toekennen aan de ontspannen en enthousiaste gesprekken die we met Phact hebben gehad. Daarnaast de ontmoetingen met de rest van het bedrijf, die ons het gevoel gaven dat de cultuur bij Phact overeenkomt met de onze."
Claassen,Moolenbeek&Partners

Bart Lemmen

Claassen,Moolenbeek&Partners

"Ik was op zoek naar een praktische uren registratietool. Op basis van één gesprek werd er razendsnel een applicatie gerealiseerd die mij nu veel uren tijd bespaart en ervoor zorgt dat ik geen dubbel werk meer hoef te doen."
TVVL | Kerdèl Business Development

Jan Kerdèl

TVVL | Kerdèl Business Development

"De Expertgroep Gebouwautomatisering en Beheer van Kennisvereniging TVVL trekt door Nederland met een bewustwordingscampagne rond Internet of Things (IoT) voor de installatiesector. De bijdrage van Phact tijdens de IoT eindedaglezingen in de diverse TVVL-regio’s is zeer waardevol. Phact kan de waarde en mogelijkheden van Big Data door middel van voorbeelden en praktische toepassingen helder uiteenzetten en luisteraars hiermee boeien en inspireren."
Directeur Kempen Warehousing

Eric van Kempen

Directeur Kempen Warehousing

"Dankzij de logistieke cloudoplossing van Phact werken we nog efficiënter en is ons systeem betrouwbaarder"
CEO wolfSSL

Larry Stefonic

CEO wolfSSL

"We are truly thrilled to be working with Phact on high performance, scalable TLS! The market is hungry for a better solution for SSL/TLS processing, and our work with Phact will help fill the market void."
Volantis

Wim Luijpers

Volantis

"De door Phact ontwikkelde software voor ons product is van hoge kwaliteit. Onze ervaringen met de geleverde software en de transparante manier van werken hebben ons doen besluiten om ook de vervolgontwikkelingen bij Phact neer te leggen."
Fysergo

Marjolijn Hogeland van der Wal

Fysergo

"Dankzij de snelle ontwikkeling van het online ‘werkplek-scan-systeem’ door Phact hebben we het systeem na oplevering meteen in kunnen zetten bij een grote klant. Het systeem was vanaf ingebruikname stabiel en de ervaringen van onze gebruikers waren erg positief."
Open Coffee Horst-Venray

Rianne Onckels

Open Coffee Horst-Venray

"Tijdens een presentatie van Phact over BigData op de Open Coffee in Horst is het Phact gelukt wat ik eigenlijk niet voor mogelijk hield, mij boeien met een verhaal over het verzamelen van saaie gegevens. Het is ongelofelijk hoeveel gegevens er beschikbaar zijn waarvan ik het bestaan niet eens wist."
Fysergo

Erik Tetteroo

Fysergo

"We hebben in Phact een prettige ICT- en ontwikkelpartner gevonden, bij Phact wordt samenwerken niet alleen beloofd maar ook echt toegepast. Door het eerlijke advies hebben we ook nog een fikse besparing kunnen doen in het project, we zijn dan ook blij dat we alweer uit kunnen kijken naar het volgende project dat we samen op gaan pakken."
Wethouder gemeente Venray

Jan Loonen

Wethouder gemeente Venray

"Kort geleden heb ik kennis gemaakt met Phact. Tijdens een presentatie van Michel Hubert over big-data aan het college van burgemeester en wethouders werd duidelijk dat Phact een technologisch pareltje binnen de gemeentegrenzen is. Phact heeft met 24 medewerkers als doel om bedrijven en organisaties slimmer en efficiënter te maken en gelet op de indrukwekkende rondleiding die wij hebben gehad moet dat lukken."
Manager Stichting Match

Martin Leenders

Manager Stichting Match

"Phact werkt met korte lijntjes, ik heb één aanspreekpunt. Ik word niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar direct en enthousiast geholpen."
Eigenaar Service voor Bedrijven

Sergio Reijnders

Eigenaar Service voor Bedrijven

"De samenwerking met Phact is prettig vanwege het persoonlijk contact en de heldere uitleg van technische vraagstukken. Daarnaast denkt Phact vooruit op mijn ideeën en wensen in de toekomst."